Een agrarisch weblog

Een vooruitblik

agrassc2Zoals sommige van jullie misschien al opgevallen is gingen wij op 1 september rond 18:00 uur over de magische grens van de 1.000.000 bezoekers. Een mooi moment om eens vooruit te blikken en enkele vernieuwingen van de afgelopen tijd te melden.

Het nieuwe uiterlijk van Agralog is inmiddels anderhalve maand geleden ingevoerd. Het was misschien even wennen om ineens een “andere website” op je beeldscherm te zien, maar inmiddels ben je ongetwijfeld al aan het nieuwe uiterlijk gewend.

Iets wat nog in de probeer-fase is, is dat je nou kan stemmen op berichten. Heb je van bepaalde foto’s genoten, dan geef je ze 5 sterren. Vond je ’t niks bijzonders, dan geef je ze maar 2 sterren. Ook reacties kunnen beoordeeld worden door middel van een ‘duim omhoog’ of ‘duim omlaag’.

Ook is er een nieuw emailadres voor gastfoto’s. Je kan ze natuurlijk altijd blijven sturen naar één van ons, maar er is nou ook een algemeen emailadres: agralog@gmail.com. Dit emailadres is overigens niet alleen om gastfoto’s op te sturen, ook voor vragen of opmerkingen mag je naar dit emailadres mailen.

Tot slot het belangrijkste nieuwtje. Afgelopen twee weken zag je hun foto’s al voorbij komen: Ronald Kluitenberg uit Nijeholtpade (Zuid-Friesland) en Monica Luitwieler uit Ens (Noordoostpolder) zullen regelmatig hun foto’s plaatsen op deze weblog. Jullie zullen de komende tijd ongetwijfeld gaan genieten van hun foto’s. Wij blijven natuurlijk altijd op zoek naar versterking uit alle hoeken van Nederland. Dus denk jij dat je een aanvulling voor ons bent, neem dan contact met ons op via agralog@gmail.com.

Advertenties

2 Reacties

  1. Niels Stams

    wie was de 1.000.000 ste bezoeker?

    6 september 2009 om 19:46

  2. Dat weet ik helaas niet, Niels.

    7 september 2009 om 09:44

Laat weten wat je van de foto's vindt en geef een reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s