Een agrarisch weblog

Agralog 3.0

Ongetwijfeld was het even wennen, het nieuwe uiterlijk van Agralog. Na een rustig halfjaar, werd vorige maand zo ineens de nieuwe website het internet op geslingerd. Achter de schermen werd er al een tijdje druk gewerkt aan een nieuwe opzet, Agralog 3.0 genoemd omdat het alweer de derde versie is. Met ruim 1.4 miljoen bezoekers op de teller en het nieuwe seizoen voor de deur is er gekozen om op 1 februari te beginnen.

Wat vast opvalt is dat bij de nieuwe website de foto’s centraal staan. Ten eerste is het formaat van de foto’s is fors omhoog gegaan, ze zijn maarliefst 2.2 keer groter dan voorheen. Ook staan ze nou in het midden op de homepage, de kolom aan de rechterkant is verplaatst naar de onderkant van de pagina. De bedoeling is om dagelijks een foto te plaatsen, en enkele keren per week een mooie serie foto’s. Ook zullen er vaker korte filmpjes verschijnen. Naast de trekkerfoto’s die jullie gewend zijn, zal de nadruk ook meer komen te liggen om de andere dingen er omheen. Van gewas tot vee…

De website is nog niet helemaal klaar, de pagina’s zullen in de komende weken nog geupdate worden. Er wordt nog druk gewerkt aan nieuwe wallpapers, filmpjes staan te wachten om gemonteerd te worden en nog veel meer. Dit alles uiteraard in de kwaliteit die jullie gewend zijn. Daarom ook de oproep om te laten weten wat je vindt. Vindt je de nieuwe website helemaal niks, of juist super? Heb je ideeen? Tips? Laat een reactie achter of stuur een mailtje naar het hieronder vermelde adres!

En tot slot nog een open solicitatie. Als je denkt dat je ons kan helpen met mooie foto’s, leuke verhalen of iets anders. Stuur ons gerust een mailtje.

Dat het een mooi jaar mag worden!

Het Agralog team, agralog@gmail.com

Advertenties

Laat weten wat je van de foto's vindt en geef een reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s